streda 13. septembra 2017

A Zlín és a Slovácko közötti labdarúgó derbi a tavaszi rendezvényrégió számára

Mindkét csapat szeretne nyerni, de minden más okból. "A bet365 fogadási útmutatók legjobb ötet játsszuk, hogy megtartsuk, és senki sem ugrott el" - mondta Bohumil Páník, a Zlin társalapítója. Az egész a negyedik, ami az utolsó lépés bet365 online sport fogadás a bajnokságból az európai kupákért. Zlín az ötödik hely Mladá Boleslavban (-2 pont) és Teplice (-6 pont). Slovácko a 19. forduló, de az öt pont Jihlava utolsó előtti befejezéséhez vezet.


p>

"Persze, ez egy derbi, fontos meccs, de értelme számunkra nem fog növekedni.Arról van sz� �, hogy a három pontot hatalmas igény "mondta az edző Stanislav Levý Szlovákiában.

Kártya szankciók ezúttal a kompozíciót tizenegy nem befolyásolja semmilyen módon. A marginalis egészségügyi okokból is hiányzik. - Teljesnek kell lennünk - mondta Paník. Első ízben először Beauguel franciajét a csúcsra helyezi vissza, de nem.

< p> "A játékmenethez egy tipikus támadó fontos.Ő fizikailag erős és ellenfelei hatalomba kerülnek "- mondta Zlína edző. A szlovák csak a Chvátal bekön hiányzik. "Most először rendelkezünk mindhárom trackerrel. Mindenki igazolja a hely helyességét az alapvonalon. Szeretnék versenyezni más pozitívumokkal "- mondta Lev.

Jegyek még

a múlt héten a derbii jegyek előzetes eladásával kezdődtek, két nappal az ásatás előtt, csak az északi tribünen maradtak a vendégkazán mellett. A mérkőzés napján 13:00 órakor kerülnek értékesítésre. A Slovácko szurkolók 400 jegyet kaptak szektorukra.

"Úgy gondolom, a stadion teljes lesz, és a közönségnek lehetősége lesz gyönyörű környezetben játszani, nem pedig gyűlöletben.Így volt bet365 online fogadóirodák ez az egész, a sportszerűség sze llemének és a derbi rendezett ünnepség volt a futball, „mondta a pánik.

Előző mérkőzés azonban kísérte lázadások huligánok mindkét oldalról, a rendőrség birkózás hagyományosan értékeltük a kockázatot, és erősítse járőrök körül a stadionban.

a labdarúgó uralkodó régió Autumn derby nyerni bet365 sport fogadás online Uherské Hradiste vendégek Zlin 3: 1. A mérkőzésen hat ezer néző vett részt. Zlínban szombaton lesz eladva.

Bet365 kifizetés hogyan

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára