štvrtok 20. júla 2017

Trénerom, nechýba vám brankár Čech? Nie, odpovedal Mourinho

"Trénerom, nebola to chyba? Nechýba vám Čech? Nehodil by sa vám teraz? "Zaujímalo športové žurnalistov po zápase, v ktorom Chelsea ako obhajca titulu remizovala 2: 2 sa Swansea.

Prečo takéto úvahy hneď po prvom odohranom kole?

Gólman Thibaut Courtois dostal skraja druhého polčasu červenú kartu za to, že v jasnej gólovej šancu zrazil prenikajúceho útočníka Bafetimbiho Gomis. Do brány tak musel náhradník Asmir Begovic.

Práve na letnú posilu zo Stoke City sa teraz Chelsea bude musieť spoľahnúť aj v ďalšom zápase.Pritom ju čaká bet365 ťažký súboj na ihrisku Manchestru City.

"Nie, Petr Čech nám nechýba," odpovedal Mourinho. "Thibaut Courtois a Asmir Begovic sú skvelí brank ári."

A pokračoval: "Problém ohľadom Petra Čecha nie je, že by nám teraz chýbal, ale že sme tým posilnili súpera. My máme obaja brankára excelentné. "

Pravda, 28-ročný Begovic nie je žiadny vyľakaný bažant. Vo Stoke si navyše za výkony v posledných rokoch vytvoril slušné renomé. Sa zápasy o titul pod tlakom a drobnohľadom celého futbalového sveta, čo duely proti Manchestru City ponúka, však žiadne skúsenosti nemá.

Ako by sa teraz Čech hodil!

Tridsaťtriročný brankár prestúpil do Arsenalu na začiatku letného prestupového obdobia.Transfer v hodnote jedenásť miliónov libier (v prepočte 420 miliónov korún) z neho urobil šiesteho najdrahšieho gólmana vo futbalovej bet365 bonus histórii.

V Chelsea začala éra "po Čechovi". Veď s českým gólmanom, ktorý v londýnskom klube pôsobil od roku 2004, vyhrala Ligu majstrov, Európsku ligu, štyrikrát anglickú ligu, štyrikrát Anglický pohár, trikrát Ligový pohár a dvakrát anglický Superpohár.


Spolu pätnásť veľkých trofejí.

Teraz na Čechovo víťazné kúzlo verí Arsenal. Sezónu začal triumfom v anglickom Superpohári, ale úvodné kolo v anglickej lige ambicióznemu mužstvu nevyšlo. West Ham na štadióne Emirates vyhral 2: 0.

chybička sa na tom podieľal práve i Čiech.Pred prvým gólom bet365 stavky zle odhadol situáciu, keď vyrazil proti centre, ale lopta bet 365 nevyboxoval.

"Toto v scenári nebolo. Chyba a žiadny bod, "napísal Čech na Twitter. "Ale zajtra začína nový deň a my sa musíme pripraviť na nový zápas!"

Zaváhanie môže napraviť v druhom kole, kedy sa Arsenal predstaví na ihrisku Crystal Palace. Trebárs už v nedeľu presvedčí Mourinha, že takýto gólman Chelsea chýba.

bet365 mobil

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára