štvrtok 20. júla 2017

Zlín - Jihlava 1: 0, nováčik udrel v úvode, potom si výhru postrážil

"Teší nás víťazstvo. Podriadili sme tomu všetko bet 365 a bránka nám psychicky pomohla. Chceli sme súpera uběhat a nepustiť ho k ničomu. Pomohla by nám druhá bránka, ktorá by nás upokojila, ale tá neprišla, čo nám chýbalo. Bolo to nervózny až do poslednej minúty, "povedal zlínsky tréner Bohumil bet365 stavky Páník.

Jihlava pred týždňom podala sympatický výkon proti Sparte, bola spokojná s domácou bezgólovú remízu. Že však nedala gól ani v Zlíne, s tým už však radosť nepanuje.

Zlínští sa do súpera pustili už od úvodných minút a z náporu na Jihlavsku bránku vyťažili rohový kop.K exekúcii sa postavil Mate jová, bet365 bonus ktorý loptu posadil na hlavu zlínskeho kapitána Železníka a ten poslal domáci tím do vedenia.


Aktívne Železník mal aj ďalšiu možnosť, ale z malého vápna pálil vysoko. Nebezpečne blízko Holého bránky sa ocitol na druhej strane jihlavský Kukol, ktorého včas zlínsky brankár zastavil. Blízko druhej bránky boli v závere polčasu opäť domáci, keď prízemný center poslal k bránke Železník, ale žiadny z jeho spoluhráčov loptu nedokázal usmerniť do siete.

Po prestávke bola opticky aktívnejší Jihlava. Jánoš z diaľky preveril pozornosť Holého. Do šancí sa ale viac tlačili domáci. Korešova rana z ľavej strany skončila vedľa tyče.Veľa nebezpečný bol opäť zlínsky Železník, ktorý po nabádanie od Kores mieril sám proti Hanus, ktorý vybehol a zakončenie zlínskeho strelca vyrazil.

Centrami z pravej strany od Kukol a Hrubého zlikvidoval istý Holý, ktorý vychytal aj Batioju na zadnej tyči. S pribúdajúcim časom sa stupňoval tlak Jihlavy, ale pozorná defenzíva Zlína odolávala a navyše čerstvý Jordan prehnal jihlavskej obranca, bet365 mobil až ho musel prerušiť brankár Hanuš. Skóre sa však už nemenilo.

"Verili sme, že v Zlíne môžeme aj vyhrať, ale výkon zostal za očakávaním. Rýchla bránka podporila nadšenie a sebadôveru domácich a my sme hlavne smerom dopredu boli bezmocní. Jedna strela na bránu nestačí. Zlín si zaslúžil.Gratulujem, "uznal jihlavský tréner Luděk Klusáček.

bet365

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára