sobota 15. apríla 2017

Adelaide Oval na správnej ceste, aby bola pripravená na ružový loptičku test po AC / DC koncert

O štyri dni z historického prvého dňa a noci krikete testu je Adelaide Oval rozstup bola len v mieste niekoľko hodín a zhruba 800 metrov štvorcových outfield je nahradený.


​​

Ale hierarchie štadión hovoria after-ovplyvňuje Saturday Night AC / DC koncert v Adelaide Oval nebude mať dopad na treťom teste medzi Austrálii a na Novom Bet365-Viac informácií Zélande začína Friday.'Pink loptu specialistou'O'Keefe môžu partnerom Lyon v Adelaide deň nočnej test viac

Takmer 53.000 rockoví fanúšikovia za balené štadióne v sobotu večer na koncert, mnohí stojaci na ovále, kde bude kriket otváracej deň-noc test hral.A zatiaľ čo oválne pripomínala pracovné miesta v pondelok personál sádkované trávnik, oválneho manažér - štadión riadiaci orgán (SMA) - deklarovaná prípravy na test sa bude plánovať

"Sme potešení tým, ako. to zastavil potom, čo AC / DC koncert, "SMA generálny riaditeľ operácií uvedených Darren Chandler v pondelok. "Chlapci pracujú celkom veľa, pretože akonáhle koncert skončil a trávniku, ako sa očakávalo, sa zastavil naozaj dobre."

Chandler povedal oval kurátor Damian Hough dohliadal na drop-in ihrísk na byť použité v teste, ako prvý bude hrať s ružovými guličkami. "Tí ihriska išiel včera v noci a Damian je naozaj spokojný s týmto procesom," povedal Chandler.

"Niet pochýb o tom, že bude spravodlivý trochu špekulácií o tom [ihrisku] v najbližších dňoch, ale Damian odviedol skvelú prácu a my by sme predpokladať, že Adelaide Oval bude produkovať ďalší veľkou skúškou bránku. "

Groundstaff bolo nahradenie 800 metrov štvorcových outfield, predovšetkým na severnom konci, kde sa nachádzal vo fáze AC / DC.Ochranný plast bol umiestnený cez trávnik počas koncertu s dočasnými hliníkovými vozovkami na mieste, aby sa umožnil prístup žeriavu k vzpriamenej a potom demontážnej AC / DC fáze. Stadión je navrhnutý ako multi- Účelové zariadenie a technológia, ktorá sedí pod trávnikom, je najlepšia na svete, "povedal Chandler. "Dostali sme absolútnu istotu, že bezpečnosť hráčov sa nebude líšiť od normálu."

tipovanie na Bet365

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára