pondelok 17. apríla 2017

Diskusia o Dylan Hartley hovorí veľa o plánoch Eddie Jones v Anglicku

Niet divu, že Jones sa rozumie extrémne naštvaný, že jeho pokojné slová chvály pre Dylan Hartley a jeho vedenie potenciálu v Anglicku dres už boli vytlačené. Nejde len Robshaw, ktorí budú cítiť ohrozená; A čo Tom mláďatá a anglických iných závesných uchádzači? Vzhľadom na to, že nehral za posledných šesť týždňov po tom, čo utrpel výrazný otras mozgu, a to aj Hartley mohol urobiť bez zbytočných dodatočných verejnosti.

Ale teraz Twickenham mačka už patrí medzi predvianočných holubov ju len podčiarkuje to, čo môže ktokoľvek s pracovnou znalosťou metód Jones je už dlho známy.Bývalý Austrália a Japonsko tréner nedostal tam, kde je dnes Pussy ú roveň okolo, ani výberom tímy, ktoré postupujú podobným spôsobom. On bol vždy prednosť hráči s iskrou v oku a žalúdku pre stoush, najmä vpredu. Hartley, ak sú k dispozícii, všeobecne sa hodia tieto kritériá, aj keď nehrá na jeho absolútnu najlepšie.

Obe strany tejto rovnice boli úhľadne zhrnul Exeter Chiefs 'šalvia tréner Rob Baxter, vo štvrtok , Rovnako ako všetci ostatní, druhý je dobre vedomá Hartleye disciplinárne záznam, vrátane piatich suspenzií v trochu viac ako tri roky.Spoločne s ďalšími rugby tréner stojí za jeho solené karamel, ale Baxter tiež vidí hodnotu v tesnom piatich s trochou diabol v ňom. "Keď Eddie Jones je veľmi pohodlná, že môže riadiť Dylan Hartley a prinesie to najlepšie z neho, nemám problém s tým vôbec," povedal Baxter, ktorý mal dlhú schôdzku s Jonesom na začiatku tohto týždňa. "Každý tréner má bežať s kapitánom oni osobne cíti dobre.Bez ohľadu na dôvody, to sú…o čividne cítia pohodlne s Dylanom. "

Je tiež Baxter názor, že Hartley má problémy, najmä jeho posledná zákaz pre zrážať s Jamie Georgom, ktorý ho vylúčil zo Svetového pohára, boli ako veľa o zlé načasovanie jeho nerozvážnosti ako veľkosti z nich. "Na konci dňa Dylan nemá dostal zlý disciplinárne záznam s Anglickom. Pozeráte sa na neho a nie je to, ako keby to bol vonku v piatok večer a zbil babička hore. Pravdou je, s množstvom hráčov, najmä ľudí, ktorí hrajú svoje najlepšie, keď sú tu na okraji, budete mať nepárny problém a teraz znova.Je to o tom, či sa cítite dostatočne istí, ako tréner riadiť prostredníctvom tohto scenára. Ak je [Jones] áno, potom fantastické. Nemám problém s tým vôbec. "Eddie Jones očakáva, že nováčik Paul Gustard pridať niečo k anglickej obrane Viac

Rovnako tak je to nevyhnutne štátnym tajomstvom, že Anglicko by mohol robiť s post- svetový pohár náraz, v akejkoľv ek forme bude realizovaná.Rovnako ako Exeter, mieri do strednej Francúzsku hrať Clermont Auvergne tento víkend, pozrite sa na útočníkov, ako sú ako ich anglicky kvalifikované austrálskej narodený zámku Mitch Lees hrať tvrdý loptu v prípade potreby, takže Anglicko pack potrebovať štetiny dôslednejšie v prípade, že sú začať vyhrávať tituly šiestich krajín, nieto svetových pohárov.

kľúčom k úspechu je vybrať hráčov, ktorí sú vybavené stať svoju pôdu pod tlakom, ale predovšetkým majú voľnú ruku vyjadriť sa bez ohľadu na príležitosť. "Nemyslím si, že je to správna vec hovoriť" pick podrážděnější, odpornejšie pack "hovorí Baxter. "Je to trochu divné hovoriť dopredu Anglicka Stuart Lancaster bol Voľba nemal pevný okraj a trochu iskru a charakter o nich, pretože si myslím, že majú.Chlapci ako Joe Marler a Tom Youngs sú fyzické, ostrie hoši…keď Courtney Lawes je v plameňoch pre Northampton je to pravdepodobne jedna z najdesivejších obrancov na svete, v Európe. Je to o myslení, ktoré chcú ísť s, rovnako ako výber jednotlivých hráčov. "

Vštepovanie takú Sparky bude špicaté postoj čiastočne dole Paul Gustard, teraz potvrdená ako nový obranný tréner Anglicka , Ani on, ani Jones boli najatí, aby predsedal pekné, zdvorilý, po-you-Claude veľa underachievers, ako je výber Six Nations družstvo môže dobre ujasniť.Jones bude usilovať o maximálne úsilie na ihrisku i mimo neho, bez ohľadu na to, kto nosí kapitánsku pásku proti Škótsku na Murrayfield 6. februára.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára