pondelok 17. apríla 2017

David Moyes zo zimy prevziať na Real Sociedad

David Moyes bol menovaný trénerom Realu Sociedad na 18-mesačné riešiť. Moyes, ktorý bol vyhodený Manchester United v apríli po neutešenej prvom období v poplatku na Old Trafford, bola odovzdaná zmluvu do júna 2016 sa španielskym klubom.

"Real Sociedad dosiahla dohodu s Davidom Moyes byť trénerom prvého tímu do 30. júna 2016, "vyhlásenie na internetových stránkach prečítať klubu.

Moyes bude predložený k médiám v utorok a nahradí Jagoba Arrasate, ktorý bol vyhodený do San Sebastian založené klub 2. novembra po zlom štarte do sezóny.

Moyes získal si jeho povesť ako špičkového trénera na Everton, kt orý skončil v prvej šestke v Premier League štyrikrát za Škóta.Majú kvalifikáciu pre Ligu majstrov v roku 2005 a dosiahol finále FA Cupu 2009, kde oni prehrali 2-1 k Chelsea porazila Manchester United v semifinále.

Sociedad sú 15. v La Liga s deviatimi bodmi z 11 zápasov po nedeľňajšom víťazstve 2-1 doma majstrov Atlético Madrid. Arrasate bol prepustený v dôsledku obrovsky sklamaním štart do kampane, ktorá videla Sociedad - ktorý skončil štvrtý v roku 2013 a siedmej posledný termín - vyhrajte jednu zo svojich otvor 10 rozlosovanie ligy, ako aj vylúčenie z Európskej ligy.Facebook Twitter Pinterest Andy Brassell o David Moyes sa vracia do manažmentu s Real Sociedad. Bývalý manažér West Brom a Real Betis Pepe Mel bol tiež v behu nahradiť Arrasate, ale Moyes bol údajne vždy Sociedad je prvá voľba a oni Potvrdil jeho vymenovanie neskoro v pondelok večer.

Moyes je prvá hra na starosti, ktorá sa stane výletom na podp oru Deportivo La Coruña po medzinárodnej prestávke.Stáva sa štvrtým britský manažér Sociedad, nasledovať v stopách Angličan Harry Lowe a Welsh duo John Toshack a Chris Coleman.

Lowe bol manažérom dobu piatich rokov od roku 1930, zatiaľ čo Toshack má tri rôzne stints na Sociedad, začiatok v roku 1985 a potom sa naposledy v roku 2002.

správca Wales Coleman bol menovaný na zmluvu na tri roky v júli 2007 po tom, čo Sociedad boli zaradení do Segunda Division prvýkrát za posledných 40 rokov .


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára